Afdrukken

Hé Soesterkwartierder Keientrekker, welk steentje draag jij bij aan een nog mooier Soesterkwartier?

Zo aan het begin van de lente komen we jaarlijks bij elkaar om successen te vieren en plannen te maken voor het komende seizoen. Heb je ideeën wat we samen kunnen doen? Kom dan woensdag 29 maart naar de verkeerstuin.

Vereniging Duurzaam Soesterkwartier nodigt je/jullie uit voor de jaarlijkse bijeenkomst in maart. Zo aan het begin van de lente willen we samen successen te vieren en plannen  maken voor dit jaar.

Wat gaan we doen? Onze voorzitter Fokke de Jong trapt de avond af en brengt u in sneltreinvaart op de hoogte van de laatste feiten en ontwikkelingen in en om de wijk.

Vervolgens beginnen we het interactieve deel, samen gaan we ideeën lanceren waarmee we de wijk kunnen verbeteren.  

Aan het einde van de avond stemmen we over de ingebrachte ideeën. Welk idee kunnen we uitwerken tot een concreet plan en wie helpt daarbij? (Neem een “keitje” mee die je kunt gebruiken bij het stemmen over de onderwerpen).

We sluiten de avond om 22.00 uur af met een borrel en een hapje.

Wat levert deze avond op? We inspireren en versterken elkaar en komen zo tot goede ideeën en uitvoerbare plannen. Samen zetten we onze schouders eronder om de plannen te realiseren en dragen bij aan een sociaal sterke en duurzame wijk.

Dus schrijf in je agenda:

29 maart Energiek Soesterkwartier, deuren open om 19.45 uur, de koffie staat klaar!

Verkeerstuin Soesterweg 312

 

p.s. Als een iedereen een buurman/vrouw of nieuwe straatbewoner mee neemt wordt het nog leuker.