“We beginnen niet met: laten we de hele planeet redden, dat is te groot. Maar laten we beginnen met onze eigen woonplaats” Een citaat uit de docufilm demain (tomorrow) uit 2016. Laat je inspireren en kijk samen met wijkgenoten naar deze film.

Wij organiseren 2 filmavonden in februari en aansluitend praten we graag verder over hoe we dit kunnen vertalen naar de wijk en onze eigen leefomgeving.

Vanwege de lengte van de film knippen we deze op in twee stukken. Op dinsdag 13 februari vertonen we het eerste deel (landbouw en energie), Een week later op woensdag 21 februari laten we het resterende deel zien met de thema’s economie, democratie en onderwijs. Je bent welkom op beide avonden, maar de delen zijn ook heel goed afzonderlijk te zien, dus zonder de andere delen.

We hebben een beperkt aantal zitplaatsen dus aanmelden is nodig bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van de datum en het aantal personen. Beide avonden beginnen om 20.00 uur in de Samenwerkplaats aan de Soesterweg (naast de boulderhal op het NS-terrein).

Doen dus. Niet morgen maar vandaag!

Neem alvast een voorproefje en kijk naar de trailer van de film.