De werkgroep Soesterwijkwiek zoekt versterkting.

Onze werkgroep Soesterwijkwiek – die windturbines op het einde van de Isselt wil bouwen – werd in 2019 een onafhankelijke coöperatie. We blijven als ‘kindje van’ natuurlijk met St. Duurzaam Soesterkwartier verbonden maar de verantwoordelijkheid voor zoiets kostbaars als de bouw van turbines past niet bij de stichting Duurzaam Soesterkwartier. Het was nodig: we maken namelijk goede stappen en zijn in vergaande gesprekken over de grondlocatie en onderzoeken momenteel welke turbines het beste toepasbaar zijn in dit gebied. De bouwplannen komen in zicht!

 

Als coöperatie konden we de benodigde bankrekening openen, waardoor we straks verder kunnen met het opstarten van crowdfunding. Certificaten reserveren kan natuurlijk al een tijd en nog steeds (zie www.soesterwijkwiek.nl). Alle certificaathouders zullen van ons gaan horen zodra we met de financiering aan de slag kunnen. Eerst moeten de gesprekken over de grond rond zijn.

 

Nu we in een fase komen waar meer gebeurt, kunnen we versterking gebruiken. Op dit moment bestaan we uit 3 vrouwen en 3 mannen, met voor het proces veel bruikbare expertise. Erg welkom zijn mensen die de rol van penningmeester of secretaris willen vervullen in het bestuur van de coöperatie, maar ook mensen die het leuk vinden om aan de slag te gaan met de crowdfunding; met social media; met voorlichtingsavonden regelen; met een maquette bouwen (effectief gebleken elders) en mensen die het plan voor een educatieve mini-molen verder uit willen werken. Zin? Laat je Jos dan iets horen op tel 06-81884159? Of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact met je op.