Wie zijn wij?

Vereniging Duurzaam Soesterkwartier is een initiatief van en voor betrokken bewoners uit het Soesterkwartier die zich op constructieve wijze door middel van samenwerking inzetten voor een betaalbare energierekening en duurzame maatregelen. Lees meer in onze folder (pdf) of bekijk de poster die wordt gebruikt voor presentaties (pdf)

Het Bestuur van de vereniging bestaat uit 5 personen (Hedwig van der Linden, Jan Wink, Claudine  Nève, Iris Vrijsen en Michiel van Wickeren) en komt 1 keer per 2 maanden bij elkaar.

De initiatiefgroep van deze vereniging (2009/2010) bestond uit: Wim Bomhof, Yvonne Feuerhahn, Luuk Folkerts, Henry de Gooijer, Willem Hamels, Kirsten Hollander, Fokke de Jong, Marieke van Krugten, Dico Kuiper, Joke Sickmann en Freek den Dulk. Inmiddels zijn tientallen mensen actief in diverse projectgroepen.

Lid worden?

Duurzaam Soesterkwartier streeft duurzaamheid na, maar ook het belang van u als wijkbewoner. Wilt u meedoen? U kunt voor weinig geld lid worden. De voordelen op een rijtje:

  • U profiteert van onze gezamenlijke aanpak om uw energierekening betaalbaar te houden
  • U blijft op de hoogte van alle duurzame initiatieven die wij in de wijk opzetten, via deze website en een nieuwsbrief, die een aantal keren per jaar uitkomt
  • U kunt goede ideeën inbrengen en meehelpen die uit te voeren, samen met buurtgenoten
  • Tijdens bijeenkomsten komt u in contact met kundige en enthousiaste wijkbewoners. U krijgt informatie over duurzame thema's die voor u interessant zijn

Voor een vrijwillige bijdrage van €5,00 per jaar bent u al lid. U kunt zich hier aanmelden.

Vereniging Duurzaam Soesterkwartier
Soesterweg 314-A
3812 BH Amersfoort
telefoon: 06-20425747
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
rekening: NL84 TRIO 0197 6594 03

Opmerking:
De Vereniging Duurzaam Soesterkwartier zal uw persoonsgegevens niet zonder uw toestemming aan derden beschikbaar stellen. Wel geeft u ons, door lid te worden, het recht uw gegevens te gebruiken voor verenigingsactiviteiten die passen bij onze doelstelling, zoals informatie toezenden. U kunt zich als lid van de vereniging afmelden door dit schriftelijk of per e-mail kenbaar te maken bij de vereniging.