• Contact personen

    Fedde Bloemhof

  • telefoon

    06 – 2325 4948

Eerste hulp bij energiekosten

Moet jouw energierekening omlaag? De energiefiksers komen je gratis helpen!

De energiefiksers is een groeiend team van handige harry’s en henriette’s die graag hun handen uit de mouwen steken om buurtgenoten te helpen. Wilt u graag energie besparen maar weet niet goed hoe te beginnen? Een energiefikser komt gratis bij u langs. We kijken samen met u naar simpele ingrepen en helpen we u op weg als er meer nodig is.

Wil u graag dat een energiefikser uit het Soesterkwartier bij jou langs komt? Stuur een mailtje naar: energiefiksers033@gmail.com  of bel naar 06 – 2325 4948

In de praktijk blijkt dat met simpele maatregelen flink wat van die rekening afgesnoept kan worden. Iedereen weet dat het helpt om een gloeilamp te vervangen door een zuinig exemplaar, maar er zijn ook minder voor de hand liggende stappen denkbaar die echt een verschil kunnen maken. Juist in deze situaties kun je elkaar als bewoners op weg helpen: samen ontdekken hoe je met eenvoudige maatregelen energie – dus ook geld – kunt besparen.

Wie heeft zin om met mensen in gesprek te gaan over energiebesparing in huis?

Wat we van je vragen is een warm hart voor de wijk: als je het leuk vindt om met buurgenoten in gesprek te gaan, dan ben je geschikt!
Kennis is niet vereist, want die wordt je aangereikt in een korte, gratis training. De data bepalen we zoveel mogelijk met elkaar.

Hier vind je meer informatie.