• Contact personen

    Roos en Claudine

  • telefoon

    ???

Valt je ook op hoeveel zwerfvuil er ligt in het Soesterkwartier? Doe mee met onze Schoon Soesterkwartier prikacties.

Na onze allereerste prikactie in 2018 hebben we door het jaar heen op een aantal dagen mensen en materiaal verzameld om met elkaar een stukje wijk op te ruimen. Het zijn vrolijke acties waarbij we het nuttige met het aangename verenigen: prikstokken en zakken, maar ook wat lekkers.

Wil je een volgende keer ook meeprikken? Zet dan deze datum in je agenda, dan gaan we weer een deel de wijk zwerfvuil vrij maken:
donderdagavond 9 juli van 19:00 tot circa 22:00
– world cleanup day: 19 september 2020

Op donderdagavond 9 juli gaan bewoners van de Soesterhof en omwonenden samen aan de slag. De toekomstige bewoners van de Soesterhof kunnen zo contact maken met hun nieuwe buurtgenoten en wij kunnen onze nieuwe buren leren kennen.

We gaan de plek schoonmaken die ons verbindt, het veld op de Wagenwerkplaats tussen de Verensmederij, de Soesterhof en de achterkant van de Soesterweg.

Wij staan vanaf 19:00 uur bij de voetgangers ingang van de Wagenwerkplaats op de Soesterweg ter hoogte van de Violenstraat.

Zoals jullie van ons gewend zijn zorgen we voor koffie en thee, limonade en wat lekkers en zijn er natuurlijk ook prikkers, zakken en handschoenen voor groot en klein.
(En vanwege Corona ook desinfecteermiddel.)

Meedenken?

Heb je een idee hoe dit aan te pakken of wil je hierover meedenken? Of wil je de handen uit de mouwen steken?

Dan is werkgroep Schoon Soesterkwartier iets voor jou.

Wij (Roos en Claudine) zijn deze werkgroep gestart omdat we denken dat onze wijk nog mooier kan worden als er minder zwerfvuil zou liggen. We gaan hier op een positieve manier aandacht voor vragen. En af en toe, samen met andere bewoners, aan de slag met zakken en prikkers in onze buurt. Wie weet wat of wie je daarbij gaat tegenkomen!

Wil je ons versterken, stuur een berichtje.