Samen duurzaam autodelen

Samen Duurzaam Deal voor eclectisch autodelen en laadinfrastructuur.

Afgelopen november is de Samen Duurzaam Deal ondertekend door de Gemeente Amersfoort, WeDriveSolar, Buurauto, Allego, FastNed, Ezymobility, Van Poelgeest, Duurzaam Nieuwland, Duurzaam Amersfoort-Zuid en Duurzaam Soesterkwartier. Inmiddels hebben een heel aantal bedrijven zich aangesloten bij de missie: “500 elektrische deelauto’s in 2022”, zie ook alle deelnemers op: https://duurzaam033.nl/project/4920

De doelen van de intentieverklaring:

  • 500 Electrische deelauto’s in Amersfoort in 2022;
  • Iedere bewoner en werknemer in Amersfoort te voorzien van een aantrekkelijke aanbieding voor het gebruik van een elektrische deelauto, zowel particulier als zakelijk;
  • Het voorbereiden en realiseren van een toekomstvast openbaar laadnetwerk bestaande uit een mix van (snel)laadoplossingen dat elektrisch autodelen zoveel mogelijk faciliteert.

Duurzaam Soesterkwartier gaat zorgen voor actieve communicatie en met enthousiasme in de wijk het elektrisch autodelen promoten bij zowel bewoners als ondernemers in het Soesterkwartier!
Als wijkvereniging denken wij graag samen met alle bewoners na over hoe we de doelstellingen van de Samen Duurzaam Deal kunnen waarmaken, met en voor bewoners.

We zullen daarom regelmatig nieuws over dit project delen op de website en social media kanalen.

Wil je meer weten over elektrisch autodelen?

Mail dan je vragen naar info@duurzaamsoesterkwartier.nl

Of neem contact op met Buurauto via: 033-8871622.
Buurauto is gevestigd in het Soesterkwartier, Op de Samenwerkplaats Soesterweg 314A 3812 BH Amersfoort